Studenti z církevního gymnázia vyzdobili hospic

Ve čtvrtek 22. listopadu 2018 zavítali do Hospice na Svatém Kopečku studenti Církevního gymnázia Německého řádu v Olomouci se svojí učitelkou Mgr. Hanou Šmirkovou, aby vyzdobili prostory hospice vánočními motivy.

Paní učitelka k setkání sdělila: "Dnes jsme byli se skupinkou našich studentů  v hospici na návštěvě a snažili jsme se naladit jeho chodby alespoň trochu vánočně. Protože nás tvoření opravdu chytlo, děti zapomněly na čas a přetáhly jsme dobu, kdy měly končit. U některých vznikla závěrečná panika, že nestihnou schůzky , které si domluvily, a proto náš odchod vypadal spíš jako úprk. Chtěla bych tedy alespoň touto cestou (e-mailem) velmi poděkovat za báječné přijetí, kterého se nám u vás dostalo, a za laskavý a vstřícný přístup všech zaměstnanců, se kterými jsme se setkali. Jste prostě skvělí!"

Velmi si vážíme zájmu paní učitelky i dětí o naše zařízení a klienty, kteří zde většinou tráví poslední dny svého života, a moc děkujeme za krásnou výzdobu, která potěšila nejen naše zaměstnance, ale právě také naše klienty i jejich blízké.