V hospici se setkali dobrovolníci

V Hospici na Svatém Kopečku se v adventním období, stejně jako v letech minulých, setkali dobrovolníci. Setkání již tradičně připravila sociální pracovnice Mgr. Martina Ležáková, která se dobrovolníkům dlouhodobě a velmi pečlivě věnuje.

Do hospice pravidelně dochází dobrovolníci, aby potěšili klienty, pomohli jim nést jejich trápení nebo jim zpříjemnili volný čas. Je to náročná aktivita, kterou vykonávají ve svém volném čase, pravidelně a se srdcem na dlani. Zdaleka to nejsou jen studenti. Naopak, jsou mezi nimi hlavně pracující osoby a také senioři.

Abychom jim poděkovali za jejich dobrovolnou aktivitu, pozvali jsme je ve čtvrtek 6. prosince 2018 do hospice na předvánoční posezení. Setkání se účastnila také zástupkyně dobrovolnického centra Maltézská pomoc, a. s., paní Mgr. Lucie Švábová a Bc. Lubomír Vraj, supervizor dobrovolníků. Pozdravit dobrovolníky přišla i ředitelka hospice Ing. Marta Šťastná.

Všem obětavým dobrovolníkům za jejich nesmírně náročnou činnost velmi děkujeme.

IMG_20181206_180124IMG_20181206_180134