Náš mobilní hospic má (staro)nové sídlo
7. prosince 2023 Články

Náš mobilní hospic má (staro)nové sídlo

Právě v těchto dnech se náš domácí hospic přestěhoval na opačný konec Olomouce. 

Nyní má sídlo na ulici Peškova 484/1. Není bez zajímavosti, že před 5 lety právě zde náš mobilní hospic vznikl. Tehdy ovšem v objektu zároveň sídlila pečovatelská služba a pro obě služby to byly velmi stísněné prostory.  Pečovatelská služba se však stejně jako domácí hospic postupně rozrůstala, což vyústilo na konci listopadu letošního roku k přestěhování do nových prostor ve Chválkovicích.

Personál našeho mobilního hospice a domácí zdravotní péče čeká ještě spoustu práce s vybalováním a sháněním potřebného vybavení. Již teď se ale těší, že nové prostory mají i poradenskou místnost a umožní posílit práci jak s pečujícími rodinami, tak s pozůstalými.

Na pokrytí neplánovaných výdajů spojených se stěhováním vyhlásil mobilní hospic adventní kampaň, při které se přátelé a dobrodinci domácího hospice mohou stát prostřednictvím svého daru sv. Mikulášem či Ježíškem. Svůj příspěvek posílají na účet 43-3822890237/0100 s variabilním symbolem 9001 nebo využijí QR kód.

QR kód DOMACI HOSPIC platba(1)

Na tento účel bude také věnován dobročinný punč, který proběhne v neděli 17.12. s Café restaurantem Caesar na Horním náměstí.

Do nových větších prostor se bude po Novém roce navíc stěhovat i pracoviště Zábřeh, aby také mohlo své služby poskytovat lépe a posílit služby pro pozůstalé.

Nové sídlo      Do aut      Vynášení ořez