Sleva na relax pro zaměstnance hospice v Lázních Slatinice
25. července 2022 Články

Sleva na relax pro zaměstnance hospice v Lázních Slatinice

Rozšíření možností relaxace pro zaměstnance hospice – i to je výsledek milé návštěvy ředitelky Lázní Slatinice Ireny Vašicové, kterou jsme u nás velmi rádi přivítali ve středu 20. července. K dispozici bude patnáctiprocentní sleva na pobyty ze standardní nabídky v krásném penzionu Majorka přímo v srdci slatinických lázní. „Za svou náročnou práci a nasazení si tuto formu odpočinku všichni naši zaměstnanci, kteří potřebují nabrat síly, plně zaslouží. Rádi tyto pobyty pro naše zaměstnance podpoříme i příspěvkem od hospice,“ řekla ředitelka našeho hospice Marta Šťastná po jednání, při němž si obě dámy kromě projednání možností vzájemné spolupráce vyměňovaly zkušenosti z blízkých a v lecčems podobných oblastí hospicové a lázeňské péče. „Pro většinu lidí slovo hospic evokuje představu pochmurného zařízení, kam lidé jedou umřít. Přijela jsem do zařízení, kde se klientky vyhřívaly na terase s muškáty, usměvavá paní luštila křížovku, byla radost si s ní popovídat. Klienti mají na pokojích fotky svých rodin, rodinní příslušníci s nimi mohou pobýt kdykoli. Viděla jsem zařízení, které rozhodně není pochmurné, umožňuje lidem s paliativní léčbou důstojně odejít, s profesionální péčí, duchovní podporou a s jejich blízkými okolo. Mám zkušenost s hospicovou péčí ve vlastní rodině, vím, jak dovedou pomoci, velmi si lidí, pracujících v těchto zařízeních vážím. Lázně Slatinice jsou připraveny za zvýhodněných podmínek nabídnout lázeňské pobyty zaměstnancům tohoto zařízení a stát se tak partnerem Hospice na Svatém Kopečku,“ doplnila ředitelka slatinických lázní, která si se zájmem prohlédla prostory našeho zařízení a neformálně pohovořila s některými klienty. A my se již teď velmi těšíme na další spolupráci a inspirativní setkávání s paní ředitelkou Vašicovou. www.lazneslatinice.cz https://www.lazneslatinice.cz/penzion-majorka.html

1 2 dsc-5432.3074311390 dsc-5438.3074311390 dsc-6620.3074311390 dsc-6641.3074311390 dsc-6658.3074311390 dsc-9619.3074311390 g184-procedury-600-x-400-