Pro návštěvy

Důležitá informace pro rodinné příslušníky a jiné pečující osoby:

Dovolujeme si upozornit, že nástup do služby je zvláště pro seniory stresující událost. V důsledku toho se může stát, že změna prostředí, cizí lidé a odloučení od rodiny (i při zachování návštěv) může způsobit zhoršení psychického stavu seniora. Špatný psychický stav může někdy vést až k vážnému zhoršení celkového zdravotního stavu. Vliv na zhoršení stavu může mít i postupující vážné onemocnění. I při nejlepší možné péči a citlivém přístupu tomu nemůžeme zabránit.

Návštěvní doba je neomezená. Svého příbuzného/známého můžete navštívit kdykoliv a zůstat jak dlouho chcete. Záleží pouze na Vaší domluvě s nemocným. V případě dvoulůžkového pokoje, prosím, respektujte i druhého klienta (noční klid). Recepce je otevřena od 8:00 do 19:00 hod. Mimo uvedený čas prosím zvoňte na sesternu. Prosím o pochopení, když sestry nemohou otevřít hned, jsou-li zrovna na pokojích klientů.

Chtěli byste navštívit svého příbuzného/známého v hospici a rádi byste zde i přespali? Bližší informace získáte zde.

V rámci snahy o zkvalitňování služeb hospice Vás prosíme o spolupráci. Několik bodů jsme pro Vás shrnuli v následujícím dokumentu, který je k dispozici i na pokoji klienta.

Odlehčovací pobytová služba je hrazená služba. Aktuální ceník služeb naleznete zde.

Přehled úkonů péče poskytované v souladu s §10 odst. 1 vyhlášky č. 505/2006 Sb., kterou se provádí zákon o sociálních službách

Vyúčtování za odlehčovací pobytovou službu vystavuje v pracovní dny,

v době 9:00 - 11:30, 12:00 - 15:00 hod.  Ing. Mgr. Pavla Losenická, DiS.